Duur: 2 uur of 3,5 uur

Jullie leren casussen op een heel andere manier te benaderen met de inzet van psychologie. In deze training/masterclass leer je Cialdini’s basisprincipes van gedragsverandering toe te passen. Desgewenst kan het team ook aan de slag met een eigen casus. Hierbij onderzoeken jullie van elk basisprincipe waar en hoe je deze toepast op de casus zelf (in tweetallen). En weet je wat er dan meestal gebeurt? Mensen komen vaak plotseling tot briljante ingevingen.

Vervolgens bespreken we plenair de nieuwe ideeën en verzamel ik deze na afloop. Binnen een week krijgen jullie een reader in pdf-formaat als naslagwerk voor in de toekomst. Ook werk ik de inzichten en ideeën van het team altijd voor jullie uit. Gewoon, als extra service.

Daarnaast kan de masterclass uitgebreid worden met een deel 2 van zo’n 1,5 uur indien jullie te maken hebben met cliënten die veel stress ondervinden. Denk hierbij aan mensen die bijvoorbeeld in de schulden zitten of laaggeletterd zijn. Hierin ontdek je enkele ‘breingeheimen’ en ‘brein defaults’ waar je altijd rekening mee moet houden als je gedrag wil veranderen en men wil motiveren. Ik reik dan communicatietrucs aan die zorgen voor intrinsieke motivatie en blijvende gedragsverandering.

Dit zeggen deelnemers over de masterclass

Dit zeggen deelnemers over de masterclass

De masterclass heeft gewerkt als een eye-opener.
Jan Versteegh

Julia, dankjewel voor de interessante en leerzame masterclass! Je presenteert met enthousiasme, erg aanstekelijk.
Manon de Groot

Ik vind dat je de stof enthousiast en duidelijk brengt.
Naomi Bakker

Goede kennismaking met voor mij onbekende nudging. Ik heb ideeën opgedaan voor het bereiken van onze doelen.
Annemieke Bosman

Leuk en interessant. Je legt het duidelijk uit, met aansprekende voorbeelden!
Jeroen Peters

Ik heb zeker veel nieuwe inzichten gekregen. Top!
Rene Schuring