allochtonen test

 

Ik lees vooral positief nieuws. Het negatieve laat ik zoveel mogelijk links liggen. Het journaal kijk ik dan dus ook niet. Sommige mensen hebben daar nog wel eens commentaar op. Zij vinden dat ik me dan afsluit voor de werkelijkheid.

 

Ons aso-breinallochtoon test

Maar weet je wat de werkelijkheid is? En dan heb ik het nog niet eens over de aangedikte (of zelfs verzonnen) verhalen in het nieuws. Wat meestal het geval is. Of nieuws wat niet eens het nieuws haalt, terwijl het ondertussen grote impact heeft op de wereld. Tja als je er geen faam of geld mee verdient, waarom zou je er dan over praten?

De werkelijkheid die ik bedoel, is dat veel negatieve overtuigingen en stereotypes onbewust in het brein vast komen te zitten. Dankzij de media en politici.

Zo hebben we bijvoorbeeld geen hekel aan allochtonen, denken en zeggen we. Maar voor de meesten is dit sociaal wenselijk gedrag om dat te denken en te zeggen. Ook al geloven deze mensen écht dat ze neutraal zijn tegenover allochtonen! Onbewust zijn we namelijk veel meer negatief beïnvloed dan we zouden willen. Ja, jij en ik hebben allebei een stukje aso-brein.

 

hmmm

Test je onbewuste mening over allochtonen

En ik kan het bewijzen. Ga de uitdaging aan en doe de volgende test maar eens (de link vind je onderaan de tekst). En ik zeg alvast: nee, je bent geen slecht mens. Je brein leert gewoon onbewust aso-denken aan.

Zorg er dus voor dat je jezelf juist beïnvloedt: volg daarvoor in ieder geval meer wereldwijde nieuwsbronnen. Bepaal zelf wat jouw waarheid is.

https://www.onderhuids.nl/test-jezelf/

 

Deze artikelen vind je vast interessant: