Trainingen Gedragsverandering

self-nudgingTrainingen geef ik aan >10 personen

De geheimen van self-nudging

Bereik je doelen met succes

 
Afvallen, deadlines halen, meer bewegen, vaker vrij nemen… noem het maar op. Wat is het wat jij graag wilt? Of wellicht heb je voor je werk een persoonlijk competentieplan opgesteld.
 
Hoe het ook zij: iedereen heeft wel doelen die hij/zij graag wil bereiken. Maar mensen houden hun nieuwe gedrag gemiddeld maar 2 maanden vol. Hoe zorg je er dan voor dat het je tóch lukt om vol te houden? Of om er überhaupt aan te beginnen?
 
Daarbij help ik jou. In deze training ga je met een zelf gesteld doel aan de slag.
 
Ik deel bijzondere feiten over het brein met jou die niet algemeen bekend zijn, maar wel handig zijn om te weten! En dat is niet alles: ik laat het je ook zelf ervaren. En geloof me, je gaat er zeker van staan te kijken! (reactie van een cursist: "Even serieus, was dat echt of is het gewoon een truc? Deden mijn hersenen dat écht zelf?")
 
En stapsgewijs leer je hoe je jezelf (onbewust) positief beïnvloedt. En aan het einde van de training heb jij een effectief gedragsplan voor jezelf ontwikkeld.
 
Deelnemers noemen deze training veelal ‘een eye opener’. Sommige breinfeiten worden dan dus ook als heel bizar ervaren. Daardoor blijkt maar weer: men weet (nog) te weinig over de ‘geheimen van het brein’.
 
Dus nudge jezelf en bereik succes!